Stichting "Vrienden van De Haardstee" omarmt "Open Haard" en Cliëntenvereniging!

Datum: 16/04/2024
Stichting

Stichting Vrienden van De Haardstee wil het werk van De Haardstee bevorderen en de activiteiten steunen. Zij werven fondsen voor projecten van De Haardstee bij vermogensfondsen, particulieren en ondernemingen. Alle fondsenwervende activiteiten zijn erop gericht om cliënten van De Haardstee deel te laten nemen aan de maatschappij, meer grip te laten krijgen op hun leven, sterker in het leven te staan en minder afhankelijk te worden van anderen.

Dat doen de vrienden door, indien nodig, financieel bij te springen. Zodat de mensen die wij begeleiden zich verder kunnen ontwikkelen. Er zijn al tal van mooie voorbeelden te noemen. Zie website: https://www.dehaardstee.nl/over-de-haardstee/vrienden-van-de-haardstee

Nu heeft de Stichting vrienden van De Haardstee besloten om nummer 3 van het beste idee van De Haardstee te ondersteunen in hun project de “Open Haard”. Een initiatief die er is om workshops te gaan geven aan cliënten met onderwerpen waar behoefte aan is.
Superleuk natuurlijk want als daar meer geld in gestopt wordt kunnen er meer mooie dingen gedaan worden.

Ook de cliëntenvereniging wordt niet vergeten door de Stichting. Ook aan hen zal gevraagd worden waar er financieel ondersteund kan worden.