And the winner is...... Kiki Paauw met de hondenuitlaatservice!!!

Datum: 01/03/2024
And the winner is...... Kiki Paauw met de hondenuitlaatservice!!!

Wat een avond wat dat!

Zoveel mensen, zoveel Piches, zoveel gezelligheid! Heerlijk eten en goede muziek,

De topper van de avond was Kiki Paauw! Met overduidelijk meerderheid van stemmen werd zij nummer 1 met haar idee een hondenuitlaatservice te gaan opstarten voor en door cliënten. Zij deed haar Pitch op groot scherm omdat ze niet live bij de avond kon zijn en heeft ook de spannende uitslag via haar telefoon meegemaakt. Superblij was ze! Gefeliciteerd Kiki!
Maar niet alleen Kiki was ontzettend blij. Ook Rob en Robin, Rita en Sharon werden nl als tweede en derde gekozen door de jury. Een onverwacht extraatje vanuit de jury, wat maakt dat ook hun ideeën uitgevoerd kunnen gaan worden. Rob en Robin gaan hun bus inzetten als klussenbus om op locaties klusjes te gaan doen met cliënten. En Sharon en Rita, gaan het idee om cursussen en workshops te geven (en volgen) met zowel cliënt als medewerker uitvoerbaar maken. Hoe tof is dat!

Alle deelnemers kregen een mooi jury rapport, de jury zag in alle ideeën potentie en zij waren blij verrast door de hoeveelheid Pitches en de verrassende inhoud van de Pitches. Er waren bloemen voor alle deelnemers!